Fosilum, ker nam ni vseeno za naš jutri.

Naša tehnična podkovanost in kreativna zagnanost sta nas spodbudili k iskanju novih rešitev na področju LED svetil, ki temeljijo na večji varčnosti in uporabnosti. Navdih za blagovno znamko Fosilum LED svetila  smo iskali v antični Grčiji in starem Rimu, kjer je bila svetloba oz. luč sinonim dobre zamisli,  modrosti in iznajdljivosti. Ime Fosilum je izpeljanka iz grške besede fos, ki pomeni svetlobo in latinščine, kjer lu`men, luminis pomeni luč.


Z uporabo napredne LED tehnologije smo razvili serijo inovativnih LED svetil, ki jih odlikuje varčnost in dolga življenjska doba. LED tehnologija omogoča enostavno strukturo izdelkov, kar izkoriščamo za naš minimalističen dizajn, ki daje pozornost enostavni montaži in upošteva  želje uporabnika, obenem pa zagotavlja kakovost svetlobe na visokem nivoju.


Lahkotnost materiala in oblik Fosilum LED svetila pooseblja funkcionalnost, lepoto in inovativnost. Z enostavnimi linijami poudarimo substanco pomembnih tehnoloških vsebini. Oblike se izogibajo kompleksnosti in so koncipirane tako, da se njihova uporabnost znatno podaljša.

Fosilum LED svetila


Zanesljivost in inovativnost so naše kvalitete. Postavili smo temelj zgodbi, ki govori o kreativnosti, o senzibilnosti do funkcionalnih potreb in o drznem eksperimentiranju. Z vnemo delamo na tem, da bi bila Fosilum LED svetila danes in jutri modra izbira. Fosilum LED svetila so v celoti razvita in izdelana v Sloveniji.