LED SVETILA FOSILUM       

PRIHRANEK

Fosilum LED svetila so energetsko varčna in pomagajo varovati okolje, zmanjšati stroške vzdrževanja in trajajo veliko dlje kot običajne svetilke. S Fosilumovo LED razsvetljavo lahko prihranite do 85% električne energije v primerjavi z navadnimi žarnicami. Do 40% električne energije, v primerjavi s fluorescentnimi svetili. Od 20 do 30% energije v primerjavi s fluorescenčnimi sijalnimi cevmi.

Ker imajo naša Fosilum LED svetila visoko energetsko učinkovitost jih je smotrno montirati tam, kjer je osvetljevanje potrebno daljše časovno obdobje.

 

 

LED Svetilo Rayfos 32W


S pravim modelom in ob upoštevanju neprekinjenega delovanja, lahko Fosilum LED svetilke zdržijo do 50.000 ur ali več. Ob upoštevanju povprečnih ur osvetljevanja na dan, lahko Led svetila trajajo 6-7 let, ob manjši uporabi pa tudi 20 do 30. Dejanska življenjska doba LED sijalk je definirana z več dejavniki, kot na primer določitev načrtovalnih in obratovalnih pogojev, kot so temperatura in tok. Fosilum LED svetila so iz lahkih materialov in združujejo uporabnost z estetiko in inovativnostjo. Naši oblikovalci dajo večji poudarek na tehnološki vidik, saj so naši izdelki zasnovani za varčno in trajno delovanje.


LED Svetilo Prima Round 42 W


VARNO IN EKOLOŠKO

Žarnice z žarilno nitko večino oddane energije pretvorijo v toploto in ne svetlobo medtem ko Fosilum proizvodi oddajajo zelo malo toplote in veliko svetlobe, zato je povsem varno dotikanje LED luči, ko so le-te vklopljene.

LED svetila Fosilum so zasnovane tako, da je njihova življenjska doba do 50-krat daljša, kar pomeni manj vzdrževanja in manj odpadkov. Fosilum LED svetila ne vsebujejo nevarnih snovi, kot je živo srebro, ki ga lahko vsebujejo fluorescentne cevi in ​​fluorescenčne sijalke. Živo srebro močno onesnažuje okolje in ga je zato potrebno pravilno odstraniti v skladu s predpisi.

 

 

LED Svetilo Prima Solo 3,6 W


UDOBJE

Večina fluorescennih svetil nima možnosti zatemnitve med uporabo in možen je pojav drhtečega sijanja ki lahko povzroči utrujene oči, motnje vida in migrene. Fosilum LED svetila uporabljajo tehnologijo, ki omogoča prilagoditev intenzivnosti in odpravlja te težave.

LED luči dosežejo polno intenziteto osvetlitve takoj in so zato boljše od neonskih svetil, ki potrebujejo tudi do nekaj minut, da dosežejo polno svetlost.

Namestitev naših izdelkov ni nič dražja v primerjavi z namestitvijo fluorescenčne sijalke ali luči na žarnico, zaradi manjše porabe energije in nižjih stroškov vzdrževanja pa je prihranek pri uporabi LED svetil na dolgi rok znaten.

 

LED Svetilo Maxol3 5,8W