Fosilum lesena LED svetila   

V naši družini LED svetil so svoje mesto našle tudi lesene LED svetilke. Lastnosti lesa, ki jih s pridom izkoriščamo pri izdelavi LED luči so predvsem sijaj in tekstura lesa. Naše lesene LED svetilke odlikuje odlična oblika in dobre svetilne lastnosti. Les je bil eden najpomembnejših gradbenih materialov preko celotne zgodovine človeštva in ima pri gradnji pomembno vlogo še danes. Zakaj ga ne bi uporabljali tudi pri izdelavi svetil. Če se vam postavlja vprašanje požarne varnosti je to danes povsem odveč. LED tehnologija omogoča, da v primerjavi z ostalimi vrstami svetil, relativno malo električne energije pretvorimo v toplotno, ki bi lahko potencialno povzročala nevarnost za vžig lesa. Pri LED svetilih  se večina električne energije pretvori v svetlobno.

Anya LED light

 

Predstavljamo vam lesena LED svetila Anya1 in Anya3, ki so zgrajena iz osnovnega Fosilum LED modula. Uporabljajo se kot stenska svetila za posredno osvetljevanje. Svojem mesto lahko Fosilum lesena LED svetila najdejo v otroških sobah,  spalnicah in dnevnih sobah. Ali pa za osvetljevanje hodnikov, stopnišč ali  umetnine.


Anya leseno LED svetilo

 

 LED svetilo Anya pa ni edino leseno svetilo iz naše družine LED svetil. V leseno preobleko je odeta tudi LED svetilka Corona. Uporabite  jo lahko za osvetljevanje poslovnih prostorov, bivalni prostorov ali igralnih miz.


 Cororna lesen LED luč Cororna lesen LED luč

 

Z zgoraj naštetimi lesenimi LED svetili  se zgodba o lesu in svetlobi ne zaključuje v prihodnosti lahko pričakujete še več lesenih LED svetil.  


Anya3 LED light